Menu december 2018
MENU DECEMBER 2018
VOORGERECHTEN – BROOD:
Ambachtelijk brood met tapenades.
Gerookte zalm salade kappertjes, rode ui, citroenmayonaise.
Carpaccio van bieten, gerookte eendenborst met een sinaasappelportsaus.
Vitello Tonnato, klassiek lekker.
WARME GERECHTEN:
Crepinette van kalfsoester met gamba en kreeftenjus.
Wildstoof met diverse specerijen – chocolade – peperkoek.
Pompoenlasagne met amandelen en geitenkaas.
Heilbotfilet, kaviaarsaus, seizoensgroenten, saffraan.
BIJLAGEN:
Stoofpeertjes – Pastinaakpuree – Rode kool – Witlof.
PRIJS PER PERSOON 10 – 15 PERSONEN – € 27,00 p.p.
PRIJS PER PERSOON 15 – 25 PERSONEN – € 25,00 p.p.
PRIJS PER PERSOON 25 – en meer PERSONEN NAGERECHTEN – € 23,00 p.p.
NAGERECHTEN:
Chocolademousse – met een chococrème
Panna cotta – met roodfruit
Crème brûlée – van sinaasappel
Tiramisu – Italiaans lekker
PRIJS PER PERSOON 10 – 15 PERSONEN – € 7,50 p.p.
PRIJS PER PERSOON 15 – 25 PERSONEN – € 6,50 p.p.
PRIJS PER PERSOON 25 – en meer PERSONEN NAGERECHTEN – € 5,50 p.p.
OPTIONEEL:
WELKOMSTDRANKJE: Glaasje met bubbels – € 3,75 p.p.
WELKOMSTAMUSE: Mousse van zalm – lemondip – kwarteleitje – € 2,50 p.p.
SOEP: Bospaddenstoelen crèmesoep – € 4,50 p.p.
AFSLUITING: Koffie of thee met zoete lekkernijen – € 2,75 p.p.
*een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen.
*alles wordt voor u opgeruimd en de afwas doen wij.
*exclusief startkosten van € 65,- per gelegenheid.
Noordhost neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen