MENU DECEMBER 2018

VOORGERECHTEN – BROOD:

Ambachtelijk brood met tapenades.
Gerookte zalm salade kappertjes, rode ui, citroenmayonaise.
Carpaccio van bieten, gerookte eendenborst met een sinaasappelportsaus.
Vitello Tonnato, klassiek lekker.

WARME GERECHTEN:

Crepinette van kalfsoester met gamba en kreeftenjus.
Wildstoof met diverse specerijen – chocolade – peperkoek.
Pompoenlasagne met amandelen en geitenkaas.
Heilbotfilet, kaviaarsaus, seizoensgroenten, saffraan.

BIJLAGEN:

Stoofpeertjes – Pastinaakpuree – Rode kool – Witlof. 

PRIJS PER PERSOON 10 – 15 PERSONEN – € 27,00 p.p.
PRIJS PER PERSOON 15 – 25 PERSONEN – € 25,00 p.p.
PRIJS PER PERSOON 25 – en meer PERSONEN NAGERECHTEN – € 23,00 p.p.

NAGERECHTEN:

Chocolademousse – met een chococrème
Panna cotta – met roodfruit
Crème brûlée – van sinaasappel
Tiramisu – Italiaans lekker

PRIJS PER PERSOON 10 – 15 PERSONEN – € 7,50 p.p.
PRIJS PER PERSOON 15 – 25 PERSONEN – € 6,50 p.p.
PRIJS PER PERSOON 25 – en meer PERSONEN NAGERECHTEN – € 5,50 p.p.

OPTIONEEL:

WELKOMSTDRANKJE: Glaasje met bubbels – € 3,75 p.p. 
WELKOMSTAMUSE: Mousse van zalm – lemondip – kwarteleitje – € 2,50 p.p. 
SOEP: Bospaddenstoelen crèmesoep – € 4,50 p.p. 
AFSLUITING: Koffie of thee met zoete lekkernijen – € 2,75 p.p. 

*een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen. 
*alles wordt voor u opgeruimd en de afwas doen wij. 
*exclusief startkosten van € 45,- per gelegenheid. 

Catering regelen?
Vraag in 2 minuten een offerte aan!

Datum

Tijd

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


Menu december 2018
5 (100%) 1 vote

Partners van Noordhost

Noordhost neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen