Onze vestigingen

Kaart Nederland locaties

Logo Golfclub de Compagnie

Golfclub de Compagnie

De Compagnie is een actieve en gezellige vereniging die zich kenmerkt door Groninger nuchterheid. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. 

Het moderne clubhuis is van alle gemakken voorzien. Op de verdieping vindt u het café en restaurant, samen met de golfshop en het secretariaat. Vanuit het café kunt u naar de terrassen en hebt u een fraai uitzicht over het golfcomplex. 

Golfers die pas beginnen, nemen natuurlijk les van een  van onze professionals. Verder zijn er speciale wedstrijden die de eerste stappen op de baan en binnen de vereniging gemakkelijk, gezellig én voordelig maken. Meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier.

https://www.golfclubveendam.nl/

Logo Semslanden

De Semslanden

Een club waar je je welkom voelt

De Semslanden is een echte leden-club. Een plek waar je naartoe gaat voor de sportieve uitdaging èn voor de gezelligheid. De drempel is er laag, ook voor gasten en nieuwe leden.

De Semslanden is ook een actieve club. Voor iedereen is er wel een wekelijkse inloop-wedstrijd: heren, dames, mixed, greyhounds, jeugd, dal-uren-leden, etc. En natuurlijk hebben we regelmatig één- of meer-daagse toernooien. Vaak worden die afgesloten met een etentje in ons restaurant.

Wilt u kennismaken met de Semslanden? Kom dan gerust een dagje langs.

https://semslanden.nl/

Logo Golfpark Exloo

Golfpark Exloo

Golf… voor iedereen

De golfbaan Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug. Onze baan is gevarieerd in opzet en technisch aantrekkelijk voor ieder spelniveau.  Uniek aan het concept van Golfpark Exloo is dat ook niet-golfers er zonder golfvaardigheidsbewijs kunnen spelen. Zomaar 9 of 18 holes spelen of wilt u een sportief uitje ter gelegenheid van iets feestelijks? Het kan bij ons en met en zonder begeleiding.

https://www.golfparkexloo.nl/


9.4
uit 40 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstLogo Semslanden Brasserie

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen