Voor particulier

Inhuren horecaprofessionals particulier

Noordhost staat voor duidelijkheid met een glimlach. Bij ons zult u geen onduidelijke factuur of onvoorziene extra”s in rekening gebracht zien worden. Noordhost werkt op basis van het volgende uurtarief o.b.v. een horecaprofessional (gastheer/vrouw),

Het uurtarief is €25,- incl. btw*
*De gastheer en/of gastvrouwen komen in gepaste kleding.(wit overhemd-zwarte broek- zwarte sloof- kelnersmes en dienblad).
*Noordhost berekent eenmalige startkosten van €65,- per gelegenheid. 

Alleen een gastheer/-dame nodig?

Zelf de feestelijke aangelegenheid of het evenement organiseren? U heeft alleen bediening en of een horecaprofessional (gastheer/-dame) nodig? Dit kan!

Noordhost hanteert de vuistregel: 2 gastheren/-dames op 40 personen in groepsverband, dit betekent:
ontvangst gasten, serveren van drankjes en het opruimen van de spullen/afwas.

Mocht u naast dit ook de hapjes en het diner uitgeserveerd willen hebben, dan is het aantal afhankelijk van uw dinerkeuze en verdere wensen.
Noordhost hanteert hier de vuistregel: 3 gastheren/-dames op 35 tot 45 personen.

Heeft u een gastheer/of gastvrouw nodig vul dan ons contactformulier in.

Liever niet alles zelf organiseren bekijk ons catering aanbod vaak is zijn de gastheren/-dames bij de prijs inbegrepen.

NoordHost Catering

NoordHost Catering heeft de mogelijkheid om de catering op uw gewenste locatie te organiseren.Wij werken nauw samen met diverse zelfstandige werkende koks en horeca-freelancers, kwaliteit is wat bij ons telt! Het moet puur en (H)eerlijk zijn. Noordhost verzorgt graag uw catering. Of u nu groots wilt uitpakken, of een bescheiden feestje wilt organiseren, samen met u komen we vast tot een passende oplossing. Bekijk hier ons catering aanbod. of vul ons contactformulier in.

Materiaalverhuur

NoordHost Catering biedt u de mogelijkheid om (klein) materiaal te huren voor het organiseren van uw evenement of feest. U kunt denken aan statafels, verlichting, BBQ’s, koffie- en theekopjes, gebaksbordjes, koffiezetapparaat, borden,schalen en soepkoppen. Dit is slechts een kleine opsomming van de materialen die wij hebben. Staat er iets niet tussen wat u nodig heeft vraag het ons dan gerust. via het contactformulier in te vullen. Meestal heeft Noordhost het in huis of een passend alternatief.

Noordhost verhuurt het materiaal in combinatie met de personele inzet. Dit is voor u voordeliger, en u beschikt gelijk over een vakkundige professional.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Spreek Noordhost u aan? Noordhost neemt u al uw zorgen uit handen op gebied van catering gastenontvangst en bediening van uw gasten. Het verzorgen van de catering doen wij met veel passie en toewijding! Neem contact met ons op via info@Noordhostcatering.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Vraag een offerte aan

 

image3 image0 image2-1 image1-1 Borrelhapjes-4 borrelhapje-2 IMG_0375 IMG_0374 34587-IMG_65451_orig 34586-IPHONE-15-6-16-1211_orig 34584-IPHONE-15-6-16-1081_orig 34583-IMG_65471_orig 34581-IPHONE-15-6-16-1078_orig 31747-IPHONE-15-6-16-1186 34580-IPHONE-15-6-16-1219_orig

9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen