Catering Assen

Event catering, kok aan huis in Assen

Bent u op zoek naar een catering bedrijf voor uw feestje, event, borrel of barbecue in Assen? NoordHost Catering zorgt er samen met u voor dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Ons assortiment bevat de meest heerlijke koude en warme buffetten, borrelhapjes en tapas hapjes. Wilt u een high tea of high wine organiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij een uitgebreid drankarrangement waarbij het ook mogelijk is om uw gasten exclusieve drankjes te serveren. Bij NoordHost Catering bent u verzekerd van kwaliteit en toewijding. Wacht dus niet langer en schakel ons in voor de bedrijfscatering, party catering, bbq catering, kok aan huis of event catering in Assen.

Gerechten met passie bereid

Wij hebben de beste zelfstandige koks ingeschakeld om uw gerechten te bereiden. Zij werken uitsluitend met verse streekproducten waarmee zij eerlijke en pure creaties kunnen maken. Dit geldt zowel voor onze buffetten voor grote en kleine gezelschappen als voor de walking diner, borrelarrangementen en bbq catering. Heeft u speciale wensen voor uw buffet, borrelhapjes of barbecue? Vraag ons om de mogelijkheden. Onze koks zijn altijd bereid om voor u een passende oplossing te vinden. Het eten wordt in onze eigen keuken bereid of we maken het op uw locatie in Assen.

Catering voor bedrijf en particulieren in Assen

Heeft u de organisatie op u genomen van een groot event? Of wilt u een heerlijk diner verzorgen bij een workshop, netwerkborrel of gezellig teamuitje? NoordHost Catering is ervaren in bedrijfscatering en event catering. Door onze hoogstaande gerechten maakt u altijd een goede indruk. Maar ook wanneer u een intiem feestje of borrel wilt organiseren voor vrienden of familie kunt u erop vertrouwen dat u en uw gasten zullen smullen van heerlijk eten. U kunt dan kiezen voor kleine buffetten, borrelarrangementen of een kok aan huis.

Inhuren Noordhost personeel

Heeft u gastvrouwen, -heren, bediening of barpersoneel nodig? Zoek niet verder en huur onze horecaprofessionals in. Ons personeel heeft passie voor de horecabranche, is flexibel, betrouwbaar en heeft de benodigde opleiding en trainingen gehad. Bij Noordhost dragen wij veel zorg voor een goede service en een excellente gastvrijheid. Onze medewerkers zullen met toewijding van uw feestje of borrel in Assen een succes maken.

Offerte aanvragen catering in Assen

Op deze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de catering van uw event, borrel of feestje in Assen. Wij hanteren eerlijke prijzen zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

 

image3 image0 image2-1 image1-1 Borrelhapjes-4 borrelhapje-2 IMG_0375 IMG_0374 34587-IMG_65451_orig 34586-IPHONE-15-6-16-1211_orig 34584-IPHONE-15-6-16-1081_orig 34583-IMG_65471_orig 34581-IPHONE-15-6-16-1078_orig 31747-IPHONE-15-6-16-1186 34580-IPHONE-15-6-16-1219_orig

9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen