Over ons

NoordHost Catering is een initiatief van Jon de Lange, horecaprofessional met passie voor eten & drinken.
Zijn brede ervaring in de horecabranche en zijn gastvrije glimlach zullen u zorgeloos laten genieten.

Voordat Jon het Noordhost-concept is gestart, is hij zijn hele werkzame carrière actief geweest in verschillende facetten van de horeca. Hierbij viel hem op, dat de gastvrijheidsbeleving met échte passie voor het vak en de gast een ambacht op zich is.

Met NoordHost Catering krijgt u niet zomaar een cateraar. Maar één met op- en top smaakbeleving met verse bereide producten en regionale producten.

Onze keuken is Europees van aard met Mediterrane tinten, onze koks volgende de ontwikkelingen in de food industrie op de voet. Het werken met verse, pure en huisgemaakte producten is ons credo! Het proeven, vergelijken van ingrediënten, zorgt ervoor dat u alleen de mooiste en lekkerste gerechten krijgt bij NoordHost Catering.

Onze koks en gastheren/-vrouwen verzorgen inmiddels voor diverse opdrachtgevers de catering: Complete barbecues, buffetten, walking dinners, high wine en ontbijt-lunchbuffetten tot 400 gasten.  Dit kan bij u thuis of op de zaak.

NoordHost Catering reduceert haar afval door alleen met ingrediënten te werken, Die zoveel mogelijk in zijn geheel verwerkt kunnen worden in diverse gerechten en bereidingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is ook binnen NoordHost Catering een belangrijk onderwerp. Daarnaast kopen wij zoveel mogelijk gerecyclede producten in.

Bent u op zoek naar een cateraar?

Dus bent u op zoek naar een cateraar voor uw bedrijfs(kantine) of op locatie? Meld uw bedrijf dan bij ons aan. Wij verzorgen en ontzorgen u graag op locatie, en wel van A tot Z. We zorgen voor een geweldige ambiance en presteren op hoog niveau. Dit kan natuurlijk zowel bij u thuis als op de zaak.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer over ons weten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of vul direct ons offerteformulier in. We staan graag voor u klaar!

Materiaal nodig?

Ook als u materialen nodig heeft kunt u bij ons terecht. Zo beschikken wij over borden, bestek, glazen, schalen, tafels, stoelen en vele andere zaken. Vul het contactformulier in en boek gemakkelijk het gewenste materiaal bij uw bestelling. Wij hebben altijd een passende oplossing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Spreekt NoordHost Catering u aan? NoordHost Catering neemt u al uw zorgen uit handen op gebied van catering, gastenontvangst en bediening van uw gasten. Het verzorgen van de catering doen wij met veel passie en toewijding! U kunt ons mailen info@Noordhostcatering.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Vraag een offerte aan

 

image3 image0 image2-1 image1-1 Borrelhapjes-4 borrelhapje-2 IMG_0375 IMG_0374 34587-IMG_65451_orig 34586-IPHONE-15-6-16-1211_orig 34584-IPHONE-15-6-16-1081_orig 34583-IMG_65471_orig 34581-IPHONE-15-6-16-1078_orig 31747-IPHONE-15-6-16-1186 34580-IPHONE-15-6-16-1219_orig

Jon de LangeJon de Lange

Heeft u een vraag?

Bel mij: 085-2081107


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen