Bedrijfscatering van NoordHost Catering

Bedrijfscatering (belegde broodjes en meer)

NoordHost biedt verschillende mogelijkheden aan voor diverse lunches bijvoorbeeld bedrijfslunch, workshoplunch, crewlunch en nog veel meer mogelijkheden voor diverse lunches. Hieronder ziet u een greep uit onze mogelijkheden. De broodjes worden op schalen afgeleverd.

Lunchschaal met zachte broodjes

Lunchschaal met zachte broodjes; 20 stuks (brons)

€ 49,-

Bakkersbollen gevarieerd belegd met o.a kaas, ham, gerookte kipfilet, gebraden gehakt etc. 

Lunchschaal met luxe broodjes

Lunchschaal met luxe broodjes; 20 stuks (zilver)

€ 59,-

Bakkerbollen hard en zacht belegd met o.a. (oude)kaas, brie, rollade, ham, ossenworst, etc.

Lunchschaal met diverse sandwiches

Lunchschaal met diverse sandwiches; 30 stuks (goud)

€ 89,-

Sandwiches belegd met spread, gerookte zalm, gerookte kipfilet, grillham, etc. met garnituur.

Soepen

Vanaf 10 personen; inclusief soepkom en lepel

  • Groentesoep met ballen – € 7,50
  • Tomatensoep vega – € 7,50
  • Groenten-kippensoep – € 7,50
  • Pompoensoep – € 7,50

Al onze soepen worden geserveerd met stokbrood en (kruiden)boter. 

Lunch box

Vanaf 10 personen.

  • Huisgemaakte Smoothie (0,25l.) seizoens
  • 2 zachte belegde broodjes met duurzame ham en kaas
  • Energybar bijv. mars/ mueslireep.
  • Handfruit – € 12.50

Vraag ons gerust om meer informatie en advies.

Als u kiest voor de bedrijfscatering van Noordhost kiest u voor kwaliteit. Deze kwaliteit kunt u proeven in onze gerechten en hapjes. Maar onze kwaliteit komt ook terug in onze diensten als cateraar en bediening. Of u nu een borrel organiseert of een groot feest: wij zullen met toewijding en passie ervoor zorgen dat het een succes wordt. Naast bedrijfscatering verzorgen wij ook event catering, party catering, bbq catering en kok aan huis.

Bedrijfscatering voor uw bedrijfsfeest

Organiseert u een event of bedrijfsfeest en wilt u een goede cateraar voor uw bedrijf? Noordhost heeft veel unieke mogelijkheden om van uw feest een succes te maken. Ook wanneer u een netwerkborrel organiseert waarbij u indruk wilt maken door lekker eten en exclusieve drankjes, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het verzorgen van de catering voor bedrijven die teamuitjes en workshops organiseren. Naast onze bedrijfscatering bestaande uit buffetten, borrelhapjes of barbecue, kunt u ook bij ons terecht voor een geheel verzorgde high tea of high wine.

Professioneel personeel nodig?

Wilt u uw bedrijfsfeest, netwerkborrel of bedrijfscatering tot een hoger niveau tillen? Huur dan onze horecaprofessionals in voor de bediening en het ontvangst van uw gasten. Zo kunt u zorgeloos genieten en u bezighouden met netwerken of u vermaken tijdens het teamuitje. Als u ons personeel inhuurt bent u verzekerd van kundige cateraars en liefhebbers van de horecabranche. Zij zullen uw gasten hartelijk welkom heten en in de watten leggen. Tevens komen zij in gepaste kleding (wit overhemd, zwarte broek, zwarte sloof en dienbladen) zodat de algehele uitstraling professioneel is.

Hoge kwaliteit gerechten en catering op maat

Alle gerechten en hapjes van de bedrijfscatering worden bereid door een professionele kok. Onze koks werken met verse streekproducten en huisgemaakte producten. Hiermee maken ze de meest pure en eerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog en voor de smaakpapillen. De gerechten worden in onze bedrijfskeuken gemaakt. Wilt u liever een kok aan huis of een bbq catering? Ook dat is mogelijk. In dat geval komt de kok op uw locatie verse vlees- en visgerechten bereiden en serveren.

Totaalpakket bedrijfscatering

Bij NoordHost kunt u rekenen op een totaalpakket bedrijfscatering. Onze prijzen zijn inclusief bestek, servies, servetten, buffettafels en eventueel een barbecue. Heeft u meer servies of ander materiaal nodig? Noordhost biedt ook materiaalverhuur aan. Bekijk ook onze mogelijkheden voor event catering, bbq catering, party catering, kok aan huis en andere catering voor uw bedrijf.

 

Bestel direct de catering voor uw bedrijf


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen