BBQ catering

Bbq catering van Noordhost

Zeg nu eerlijk: wie houdt er nu niet van barbecueën? Het nadeel van een barbecue organiseren is dat er altijd iemand achter de grill moet staan. Dit probleem voorkomt u als u Noordhost bbq catering inschakelt. Niet alleen hoeft u zelf niet meer naar barbecue om te kijken, u weet ook zeker dat u heerlijke en verse vlees- en visgerechten krijgt die uitstekend zijn bereid door een professionele kok. Bespaar u dus de moeite en ben een gast op uw eigen feest met onze bbq catering! Wilt u geen barbecue? Bekijk dan onze opties voor event catering, party catering, kok aan huis en bedrijfscatering.

Bbq catering met extra service

Bedrijfscatering, event catering of catering aan huis? Om u nog meer zorgen uit handen te nemen zullen wij alles voor u regelen. De prijzen op onze website zijn inclusief servies, bestek, servetten, buffettafel en barbecue. Onze kok zal alle vlees- en visgerechten vers bereiden en maakt de overige gerechten die bij onze bbq catering horen. De kok of gastheer/-vrouw zal de gerechten tevens serveren en voorzien van toelichting. Na het festijn zullen we alles voor u opruimen en doen we zelfs de afwas.

Ons aanbod bbq catering

Of u nu de bbq catering wilt voor een grote groep mensen of voor een select gezelschap: onze enthousiaste cateraars staan altijd voor u klaar. Bij cateringbedrijf Noordhost kunt u kiezen uit diverse opties. Van een kleine barbecue met 3 stukken vlees en 2 stukken vis (barbecue brons) tot een luxe barbecue met 4 stukken vlees waaronder entrecote, kalkoen, spare ribs en Argentijnse burger en 2 stukken verse vis (kabeljauw en gamba’s) met als toetje een Grand dessert. Wat u altijd krijgt bij de bbq catering:

  • Ambachtelijk brood met huisgemaakte knoflookboter en tapenade
  • 2 salades (caprese salade met mozzarella en gevulde pastasalade)
  • Krokant gebakken aardappel wedges
  • Diverse gegrilde groenten met verse kruiden

Bbq catering van hoogstaande kwaliteit

Wij leggen niet zomaar een stukje vlees of vis met op de grill. Elk gerecht wordt compleet verzorgd met bijpassende garnering en exclusieve sausjes of marinade. Daarnaast zijn ze allen gemaakt met verse streekproducten en huisgemaakte producten. Tevens kunt u uw barbecue verder aanvullen met exclusieve gerechten zoals gepofte aardappel, zalmmoot of wat dacht u van een heerlijke huisgemaakt brownie of cheesecake als dessert?

Overige mogelijkheden van onze cateraar

Voor elke feest, borrel of diner zijn wij dé cateraar met diverse mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen uit buffetten, walking diner, high tea, high wine, ontbijt, lunch of een kok aan huis. Tevens beschikken wij over indrukwekkende wijnen en dranken om uw avond compleet te maken. Bekijk de mogelijkheden voor uw feest eens bij event catering, party catering of bedrijfscatering.


9.4
uit 42 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

BBQ catering

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen