Ons catering aanbod

Catering verzorgen door dé cateraar in de regio Groningen, Friesland of Drenthe.

Laat Noordhost uw catering verzorgen in Groningen, Friesland en Drenthe. Voor dinerbuffetten, borrelhapjes catering en drankarrangementen voor uw evenement of feestelijke aangelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten verzorgen uw catering aan huis, eventcatering en partycatering van A tot Z. Alles laten regelen door een professionele cateraar is wel zo makkelijk: zo bent u gast op eigen feest!

Streekproducten en huisgemaakte gerechten

Hier bij Noordhost werken we enkel met huisgemaakte producten en streekproducten. Deze zijn eerlijk, puur en ambachtelijk bereid in eigen keuken door de ervaren koks en horeca-freelancers waar wij mee samenwerken. Onze ervaren keukencrew maakt de maaltijden met de grootste zorg en aandacht klaar, zodat uw feest vlekkeloos zal verlopen. Zo geniet u van eerlijke én heerlijke gerechten van kwaliteit en wordt u volledig ontzorgd.

Het is uw evenement!

Het is uw evenement of het nu gaat om een bescheiden feestje of een enorm bedrijfsevenement; wij regelen het voor u. Uw catering verzorgen bestaat bij ons uit borrelhapjes, dinerbuffet en dranken regelen van u uit handen nemen. Wees verzekerd van lekker eten en richt u volledig op uw gasten door ons als uw vakkundig cateraar in de schakelen.

Speciale wensen of bepaalde allergieën

Mocht u speciale wensen of bepaalde allergieën hebben, horen wij dat graag. Noordhost is als het om een catering verzorgen gaat bekend en vertrouwd met allerlei alternatieven en vervangende producten. We kijken voortdurend naar vernieuwingen en ontwikkelingen binnen de food industrie om met de tijd mee te gaan en u altijd passende oplossingen te kunnen bieden. Speciale arrangementen zijn tevens geen probleem. In ons drankenaanbod hebben we bijvoorbeeld diverse leuke dranken samengesteld, zodat u op uw evenement iets speciaal heeft. Bekijk ons volledige catering aanbod op de website!

Indien gewenst kunt u onze horecaprofessionals inschakelen voor de bediening. Kinderen t/m 12 jaar krijgen 50% korting! Vanuit Groningen zijn wij werkzaam door de rest van de noordelijke provincies, maar catering daarbuiten is uiteraard bespreekbaar.

Bel hiervoor naar tel. 085-2081107 of maak gebruik van het online contactformulier. Noordhost is 24/7 bereikbaar en helpt u graag verder.

Arrangementen naar uw wensen

Hier vindt u ons complete catering aanbod voor uw evenement of feestelijk aangelegenheid.
Door op de link te klikken krijgt u het aanbod te zien met de gehele omschrijving en prijs.

Dinerbuffetten

Ook voor warm en koud buffetten bent u bij NoordHost Catering aan het juiste adres.Ook zal de kok, gastheer of -vrouw de gerechten op het buffet serveren en een toelichting geven. Een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen bij de prijs.

STAMPPOTBUFFET ONS AANBOD
ITALIAANS BUFFET ONS AANBOD
SPAANS BUFFET ONS AANBOD
FRANS BUFFET ONS AANBOD
MEDITERRAANS BUFFET ONS AANBOD

Grillbuffetten & Barbecue

Een barbecue bij u thuis of op de zaak verzorgt door NoordHost Catering is echt volledig, dus inclusief kok die achter de barbecue de vlees- en visgerechten heerlijk mals bereidt. Ook zal de kok, gastheer of -dame de gerechten op het buffet serveren en een toelichting geven. Een barbecue kan zomers en in de winter worden gehouden. De barbecue zelf,een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen bij de prijs.

BARBECUE MENU ONS AANBOD
GRILLBUFFETTEN VANAF 25 NOVEMBER NIEUW

Wijnen & dranken

NoordHost Catering heeft diverse vernieuwende, leuke en mooi dranken in haar assortiment.
Zo heeft u altijd wat leuks & lekkers te drinken op uw feest of evenement. U kunt uw gasten optimaal laten genieten. NoordHost Catering zorgt voor de complete avond leuke en afwisselende avond. Met volop uitdagende smaken!

SPECIAALBIEREN ONS AANBOD
HIGH WINE ONS AANBOD
GIN&TONIC ONS AANBOD
WIJNARRANGEMENTEN IN OVERLEG
BORRELARRANGEMENTEN ONS AANBOD

High tea

Wij serveren een authentieke high tea met een hedendaagse “Twist” Lekker en vernieuwend!

 HIGH TEA ONS AANBOD

Borrel & hapjes

NoordHost Catering kan uw gehele evenement van hapjes & drankjes voorzien. Wij hebben hieronder speciale arrangementen voor u samengesteld.

BORRELHAPJES ONS AANBOD
BORRELARRANGEMENT ONS AANBOD
BITES DE LUXE ONS AANBOD

Ontbijten & lunchen

Noordhost verzorgt uw lunch of ontbijt bij uw thuis of op de zaak. Het aanbod is zeer compleet met heerlijke en eerlijke producten uit de streek.

 ONTBIJTEN ONS AANBOD
 LUNCHEN ONS AANBOD

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Spreek Noordhost u aan? Noordhost neemt u al uw zorgen uit handen op gebied van catering gastenontvangst en bediening van uw gasten. Het verzorgen van de catering doen wij met veel passie en toewijding! Neem contact met ons op via info@Noordhostcatering.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Vraag een offerte aan

 

image3 image0 image2-1 image1-1 Borrelhapjes-4 borrelhapje-2 IMG_0375 IMG_0374 34587-IMG_65451_orig 34586-IPHONE-15-6-16-1211_orig 34584-IPHONE-15-6-16-1081_orig 34583-IMG_65471_orig 34581-IPHONE-15-6-16-1078_orig 31747-IPHONE-15-6-16-1186 34580-IPHONE-15-6-16-1219_orig

9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen