Bedrijfsborrel

Laat ons uw bedrijfsborrel verzorgen

Wilt u voor uw bedrijfsborrel een ervaren bedrijfscateraar inschakelen? Kies voor de bedrijfscatering van NoordHost Catering. Wij hebben enkel professionele koks, bedieningsmedewerkers en ander horeca personeel in dienst. Zij hebben allemaal kwaliteit én gastvrijheid centraal staan. Laat deze gepassioneerde horecatijgers u al het werk uit handen nemen. Wij verzorgen namelijk niet alleen de catering, maar ook graag alle voorbereidingen van de borrel. Kortom, schakel ons in voor uw bedrijfsborrel!

Geef aan onze cateraars door wat uw wensen zijn

De ene bedrijfsborrel is de andere niet. Dat zult u met ons eens zijn. U wilt natuurlijk dat op uw borrel, of dat nou een samenzijn tussen collega’s, een algemene netwerkborrel of een evenement met (internationale) relaties is, zeer positief wordt teruggekeken. Laat ons daarom de catering hiervan verzorgen. U kiest dan immers voor een totaalpakket. Wij leveren namelijk niet alleen de heerlijkste, exclusieve hapjes, u kunt u ook gebruik maken van onze professionals. Wenst u een kok op locatie? Professionele bediening? Een glimlach bij de garderobe? Een klantgerichte gastvrouw of gastheer? Alles is mogelijk. Uiteraard ontvangt u, als u voor onze gerechten kiest, ook meteen het bestek, het servies, de servetten, de buffettafels en eventueel een BBQ Catering.

Kies voor een bedrijfscatering van A tot Z

Weet u al wat u wenst op uw bedrijfsborrel? Wilt u uw gasten, collega’s of relaties verwennen met de lekkerste hapjes? Of mag er nog wat meer gesnoept worden? Kies dan voor een buffet of zelfs voor een barbecue. Onze kok kan al onze gerechten alvast bereiden in onze eigen bedrijfskeuken. Maar misschien vindt u ook wel leuk een live kok op uw bedrijfsborrel te hebben staan! Wat tegenwoordig ook erg populair is, is kiezen voor een high tea of een high wine. Zeker bij sommige bedrijven passen deze opties perfect. Het geeft immers net wat meer cachet dan een gewone borrel. Uiteraard werken wij altijd met pure en eerlijke (streek)gerechten. Bent u er al uit wat het wordt? Geef het aan ons door!

Schakel ons in voor uw bedrijfsborrel of event catering

Wilt u uw bedrijfsborrel naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact op met NoordHost Catering. Wij maken van uw netwerkborrel, teamuitje, workshop, bedrijfsfeest of evenement een memorabel samenzijn. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in gerechten, personeel en materiaalverhuur? Bel naar 085-2081107, stuur een WhatsApp-je naar 06-19602731 of stuur een mail naar info@Noordhostcatering.nl. Wij zorgen graag voor een perfecte bedrijfsborrel.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen