Bedrijfscateraar

Kom in contact met onze bedrijfscateraar

Bent u op zoek naar een bewezen bedrijfscateraar? Kom dan in contact met NoordHost Catering. Wij werken nauw samen met diverse zelfstandige koks en freelancers in de horeca. Omdat wij kwaliteit én gastvrijheid voorop hebben staan, kunt u erop vertrouwen dat al onze professionals optimaal weten wat ze doen. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Wat betreft de catering én de voorbereidingen op uw zakelijke evenement of op het bedrijfsfeest. Neem contact met ons op als u in contact wilt komen met een ervaren bedrijfscateraar.

Maak uw keuze uit onze mogelijkheden

Wij maken van uw netwerkborrel, bedrijfsfeest of evenement graag een kwalitatief geheel. Dit ziet u ten eerste terug in onze hapjes en gerechten. Daarnaast hebben wij enkel professioneel horeca personeel in dienst. Of u nou enkel gebruik wenst te maken van onze kok, of ook onze gastheren, gastvrouwen en bediening in wilt schakelen: u bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit, hygiëne, duidelijkheid en een glimlach. Voor ons personeel hanteren wij overzichtelijke tarieven. Kiest u voor de gerechten van onze bedrijfscateraar? Dan ontvangt u deze inclusief kok, bestek en servies. Daarnaast vragen wij een eenmalig tarief voor de opstartkosten. Of u bediening wenst in te huren, is optioneel. Voor elke persoon vragen wij een vast tarief.

Ontdek wat wij u zoal kunnen leveren

Naast dat wij heerlijke gerechten en exclusieve hapjes kunnen bereiden voor op uw netwerkborrel of bedrijfsfeest, hebben wij ook ruime ervaring in het verzorgen van de catering voor teamuitjes en workshops. Denk aan een royaal buffet, BBQ catering, een sfeervolle high tea of een luxe high wine. Al onze gerechten en hapjes worden bereid door een professionele kok. Uiteraard werkt onze bedrijfscateraar met verse streekproducten. Deze aanpak verzekerd u van pure en eerlijke gerechten. Wij kunnen onze gerechten in onze eigen bedrijfskeuken realiseren, maar ook bij u op locatie. Geef aan onze bedrijfscateraar door wat uw wensen zijn.

Schakel onze bedrijfscateraar in

Wilt u een bedrijfscateraar inschakelen voor het bezoek van uw relaties, dat grote bedrijfsfeest, die interessante netwerkborrel of dat (inter)nationale evenement? Neem contact met ons op. Wij staan garant voor een totaalpakket. Zo gelden al onze prijzen inclusief bestek, servies, servetten, buffettafels en eventueel een barbecue. Bovendien bieden we ook andere spullen aan via onze materiaalverhuur. Bel naar 085-2081107, stuur een WhatsApp-je naar 06-19602731 of stuur een mail naar info@Noordhostcatering.nl en geef uw wensen door aan onze bedrijfscateraar.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen