Catering bedrijf

Cateringbedrijf NoordHost Catering

Binnenkort een feest, borrel, verjaardag, huwelijk of bedrijfsfeest? NoordHost Catering zorgt ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten, goede bediening en een hartelijke ontvangst. Wij leveren catering op maat voor particulieren en bedrijven. Geen enkele gelegenheid is ons vreemd aangezien we ruime ervaring hebben in bedrijfscatering, event catering, party catering, bbq catering en kok aan huis. Heeft u bepaalde wensen? Wij leveren u graag catering op maat met oog voor uw behoeften en budget. Ons cateringbedrijf verzorgt gerechten en de diensten tijdens uw gelegenheid met passie, toewijding en oog voor detail.

Ons uitgebreid aanbod voor elke gelegenheid

Wat u ook te vieren heeft, ons cateringbedrijf staat met enthousiasme voor u klaar. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit:

  • Koude en warme buffetten uit de Hollandse of Mediterrane keuken;
  • Borrelhapjes en tapas hapjes
  • Borrelarrangementen
  • Grillbuffetten
  • Bbq catering
  • High tea en high wine
  • Speciaalbieren proeverij
  • Wijnen en dranken

Kok aan huis en op locatie

Cateringbedrijf Noordhost maakt er ook graag een feestje van op locatie. Wilt u dat onze ervaren kok aan huis of op uw locatie de gerechten bereid? Of u nu in Friesland, Groningen of Drenthe woont: wij komen graag bij u langs. Onze prijzen zijn inclusief servies, bestek, servetten, buffettafel en eventueel barbecue. Heeft u meer materiaal nodig? Bij Noordhost hebben we een breed assortiment aan materiaal voor u klaar staan om uw locatie om te toveren tot een gezellig feest.

Bedrijfscatering voor feesten, netwerkborrels en workshops

Wat u ook wilt organiseren, wij verzorgen met passie de catering voor uw bedrijf. Of u nu culinaire hapjes wilt tijdens uw netwerkborrel of lekker wilt barbecueën na een teamuitje: wij voorzien u en uw gasten graag van culinaire hoogstandjes. Heeft u geen feest maar wilt u een overheerlijk ontbijt of lunch verzorgen? Ook dan kunt u op onze catering voor uw bedrijf vertrouwen.

Culinair genieten dankzij onze gastvrije cateraars

Bij ons cateringbedrijf werken zelfstandige koks en freelance professionals. Zij maken de meest lekkere creaties voor uw feest of borrel. Alle gerechten worden bereid met verse streekproducten en huisgemaakte producten. Op die manier kunnen wij u en uw gasten pure, eerlijke en ambachtelijke gerechten serveren.

Bediening of gastheer/-vrouw nodig?

Heeft u bediening nodig om een gastheer of gastvrouw? Zoek niet verder en huur de horecaprofessionals in van ons cateringbedrijf. Zij zullen in nette kleding verschijnen en u gasten bedienen met veel gastvrijheid en een oprechte glimlach.

Bedrijfscatering, event catering, party catering en bbq catering

Wij bieden u nog meer opties voor catering voor uw bedrijf of voor uw eigen feestje. Bekijk ze allemaal op onze website!


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering bedrijf

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen