Catering

Kwaliteit en uitstekende service

Samen met u zorgen we er middels onze catering graag voor dat uw feestje, borrel, diner of barbecue een groot succes wordt. Dit kunnen we bereiken door heerlijke gerechten te serveren en een uitstekende service. NoordHost Catering is niet zomaar een cateraar, wij werken met passie en toewijding en dat zult u merken aan onze diensten. U kunt ons inschakelen voor de catering voor onder andere Groningen, Friesland, Drenthe, Zwolle en Zuidlaren en andere plekken in de noordelijke provincies. U kunt ons inschakelen als bedrijfscatering, event catering, party catering, bbq catering en kok aan huis.

Ons uitgebreide catering aanbod

Bij Noordhost werken vakkundige en zelfstandige koks. Daarom hebben wij de mogelijkheid om u een prachtig catering aanbod te bieden:

 1. Uitgebreide buffetten (Italiaans, Frans, Hollands, Spaans, Mediterraans)
 2. Walking diner
 3. Barbecue
 4. Grillbuffetten
 5. High tea
 6. High wine
 7. Borrelhapjes en tapas hapjes
 8. Borrelarrangementen
 9. Drankarrangementen
 10. Ontbijt en lunch (op de zaak of bij u thuis)
 11. Kok aan huis

Gerechten met kwaliteit

Onze deskundige en ervaren koks bereiden hun authentieke gerechten met verse streekproducten. Deze gerechten worden ambachtelijk bereid in onze eigen keuken of op uw locatie. Als u onze catering inschakelt weet u zeker dat de maaltijden met zorg en passie zijn klaargemaakt, zodat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten. Door onze catering maakt u zeker een goede indruk en zal uw feest, borrel, barbecue of diner vlekkeloos verlopen.

Kwalitatieve event catering voor grote en kleine groepen

Of u nu onze bedrijfscatering, event catering of party catering inschakelt voor een groot feest of u kiest voor onze kok aan huis, bbq catering of catering voor uw bedrijf tijdens een borrel voor een klein gezelschap: wij zorgen er altijd voor dat de kwaliteit hoog is. Heeft u speciale (dieet)wensen? Bespreek met ons de mogelijkheden, wij passen ons graag aan uw wensen aan. Organiseert u een groot event? Laat dan niet alleen het eten aan ons over, maar ook de bediening en het ontvangen van uw gasten. Op die manier hoeft u zich werkelijk nergens zorgen over te maken. Ons horecapersoneel zal in gepaste kleding verschijnen en uw gasten hartelijk ontvangen en voorzien van hapjes en drankjes.

Aanvraag catering

In een paar eenvoudige stappen kunt u genieten van heerlijke eten en een goede service:

 • Bekijk het catering aanbod en maak uw keuze
 • Vul het contactformulier in (aantal personen, locatie etc.)
 • Bij ‘bijzonderheden’ geeft u uw bestelling door
 • Bij ‘bijzonderheden’ geeft u uw speciale wensen en het aantal kinderen door
 • Klik op ‘catering aanvraag’ en uw aanvraag wordt verstuurd

U ontvangt binnen 24 uur reactie. Wilt u eerst onze tarieven weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

image3 image0 image2-1 image1-1 Borrelhapjes-4 borrelhapje-2 IMG_0375 IMG_0374 34587-IMG_65451_orig 34586-IPHONE-15-6-16-1211_orig 34584-IPHONE-15-6-16-1081_orig 34583-IMG_65471_orig 34581-IPHONE-15-6-16-1078_orig 31747-IPHONE-15-6-16-1186 34580-IPHONE-15-6-16-1219_orig

9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen