Catering Drachten

Kwalitatieve catering in Drachten

NoordHost Catering bedrijf is opgericht door Jon de Lange die gedurende zijn werkervaring in de horeca erachter kwam dat catering niet alleen gaat om goed eten dat met passie is bereid, maar ook om goede bediening en professionele gastheren of -vrouwen die een hoge gastvrijheid uitdragen. Noordhost is dus niet zomaar een cateraar, maar een bedrijf met excellente service voor u en uw gasten. U kunt ons inschakelen voor bedrijfscatering, event catering, party catering, bbq catering of kok aan huis. Wij verzorgen dus niet alleen de catering voor evenementen of feesten, ook intieme huisdiners in Drachten en omgeving kunnen tot in de puntjes door ons verzorgd worden.

Catering met maatwerk in Drachten

Wilt u gebruik maken van onze bedrijfscatering, party catering, event catering of kok aan huis, dan kunt u in eerste instantie eens een kijkje nemen in ons aanbod. Wij hebben bijvoorbeeld:

  • Dinerbuffetten (stamppotbuffet, Italiaans/Frans/Spaans buffet of Mediterraan buffet)
  • Grill Buffetten
  • Compleet verzorgde barbecue
  • High tea
  • Borrelhapjes en tapas hapjes
  • Walking Diner
  • Ontbijt en lunch (thuis of op de zaak)

Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u altijd de mogelijkheden met ons bespreken. Bij Noordhost werken uitsluitend zelfstandige en professionele koks die flexibel kunnen werken en altijd een kwalitatief alternatief kunnen bedenken.

Eten en service met hoogwaardige kwaliteit

Of u nu honderden gasten verwacht of een klein gezelschap, door onze ruime ervaring kunnen we u altijd bijstaan om van uw feest een smakelijk succes te maken. Als event catering hebben we veel ervaring met het op maat serveren van kwalitatief eten in Drachten en omgeving. Maar ook voor kleinere gezelschappen of exclusieve borrels kunt u prima op onze kwaliteiten in de keuken rekenen. Al onze buffetten en hapjes worden bereid met verse streekproducten. Onze koks zijn ervaren en maken de meest heerlijke ambachtelijke gerechten klaar om uw vingers bij af te likken. Wilt u in plaats van party catering onze catering inschakelen voor workshops, netwerkborrels of teamuitjes in Drachten waarbij u indruk wilt maken? Twijfel niet en schakel ons in!

Bbq catering in Drachten

Naast buffetten of het serveren van culinaire hoogstandjes bij borrels of als kok aan huis, kunt u ons ook inschakelen voor bbq catering. Onze koks bereiden op locatie of bij uw thuis in Drachten verse vlees- en visgerechten. Tevens zullen zij of onze gastheren of -vrouwen de gerechten serveren en van toelichting voorzien.

Vrijblijvend offerte aanvragen voor catering in Drachten

Wilt u gebruik maken van ons catering bedrijf voor uw feestje of borrel in Drachten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Drachten

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen