Catering Drenthe

Vakkundige catering in Drenthe

Geeft u binnenkort een feestje in Drenthe? Of u op zoek bent naar event catering, bedrijfscatering, bbq catering of catering voor uw bescheiden feestje thuis: NoordHost Catering staat voor uw feestje in Drenthe klaar! Als u ons bedrijf inschakelt, bent u verzekerd van toewijding en passie. Tevens bent u tijdens het feestje van alle lasten verlost. Onze medewerkers bezitten over de juiste opleiding om uw feestjes vlekkeloos te laten verlopen. Zo kunt u zelf genieten terwijl onze gastheren en gastvrouwen, bediening en koks er een onvergetelijke avond van maken.

Catering particulieren zoals kok aan huis

Geeft u thuis in Drenthe een feestje? Schakel onze service in voor een smakelijke en zorgeloze ervaring. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden waaronder een kok aan huis die de heerlijkste gerechten voor u maakt. Onze koks maken gebruik van huisgemaakte producten en streekproducten en zetten de meest pure en ambachtelijke gerechten en borrelhapjes bij u op tafel. Gaat u een groot feest geven bij u thuis in Drenthe of op locatie? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen als party catering, bijvoorbeeld voor dinerbuffetten, borrelhapjes en drankarrangementen.

Bedrijfscatering in Drenthe

Uw zult een geweldige indruk maken op uw collega’s en partners wanneer u NoordHost Catering inschakelt voor de catering van uw bedrijf. Wij passen onze arrangementen aan op uw wensen. Mocht u dus speciale wensen hebben, dan zijn de mogelijkheden altijd bespreekbaar. Ons standaard aanbod omvat warme en/of koude buffetten, bbq catering, borrelhapjes, tapas hapjes en drankarrangementen. Daarnaast kunt u desgewenst bediening, gastheer of -vrouw en barpersoneel inschakelen tijdens de catering voor uw bedrijf.

Party catering in Drenthe

NoordHost Catering is ook in te schakelen als party catering of event catering voor bijvoorbeeld het verzorgen van het diner, hapjes en de bediening tijdens uw bruiloft, familiefeest, openingsfeest of event. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Onze gastvrouwen en gastheren zullen uw gasten op een hartelijke wijze welkom heten. Tevens verrichten wij ook garderobe werkzaamheden, de bediening, barwerkzaamheden en we ruimen alles weer netjes voor u op.

Zorgeloos genieten op uw feestje in Drenthe

Als u NoordHost Catering uw feestje in Drenthe laat verzorgen, hoeft u alleen maar te genieten zonder stress. Naast complete buffetten en bbq catering verzorgen wij ook een high tea en high wine. Wilt u liever alleen een gastvrouw of gastheer inhuren? Ook dat is mogelijk bij NoordHost Catering! Vraag op deze website vrijblijvend een offerte aan!


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Drenthe

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen