Catering Eelde

Hoogwaardig catering bedrijf in Eelde

NoordHost Catering is een ervaren en deskundige cateraar die al jaren bedrijfscatering, event catering, bbq catering, party catering en catering aan huis voorziet van hoogstaande kwaliteit. Wij zijn in te schakelen voor grote festijnen in Eelde en voor feestjes en borrels met een klein gezelschap. Ook kunt u kiezen voor een kok aan huis die de meest heerlijke gerechten voor u maakt terwijl u alleen maar hoeft te genieten. Wat de gelegenheid ook is, u kunt rekenen op onze professionele service en verse gerechten op uw locatie in Eelde en omgeving. We hebben al bij vele klanten de catering verzorgd van hun huwelijk, receptie, bedrijfsfeest, netwerkborrel, familiefeesten en barbecues.

Huisgemaakte gerechten met verse producten

Onze gerechten, buffetten en hapjes worden bereid door zelfstandige en professionele koks. Zij streven elke dag naar kwaliteit en eerlijke en pure gerechten. Daarom maken zij uitsluitend gebruik van verse streekproducten die zij op een ambachtelijke wijze verwerken. De gerechten worden bereid in onze eigen keuken of ter plaatse in Eelde. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een kok aan huis, catering voor uw bedrijf of voor de bbq catering. Aangezien onze koks zeer kundig zijn in hun werk kunnen zij gehoor geven aan uw speciale wensen en dieet behoeften. Tevens houden we alle nieuwe ontwikkelingen in de food industrie nauwlettend in de gaten zodat we altijd met de tijd mee kunnen gaan.

Horecaprofessionals inhuren in Eelde

Als u Noordhost inschakelt voor de bedrijfscatering, event catering of bbq catering in Eelde staat u er niet alleen voor. Wij weten als geen ander dat alleen de voorbereiding en het regelen van hapjes, diner en drank niet genoeg is. Op het feest zelf is nog genoeg werk te verrichten. Om u stress en zorgen te besparen kunt u bij ons horecaprofessionals inhuren. Bijvoorbeeld gastheren, gastvrouwen, bediening en barpersoneel. Ons personeel draagt zorg voor een goede gastvrijheid en service met een oprechte glimlach. Zo kunt u ongestoord genieten van uw eigen feest, borrel of event in Eelde.

Party catering of catering aan huis in Eelde

Wat u ook organiseert, u kunt altijd rekenen op de excellente service en gerechten van Noordhost. U kunt kiezen uit onze warme en koude buffetten, maar wij zijn ook thuis in het maken van exclusieve borrelhapjes, walking diner, high wine en high tea. Tevens beschikken wij over een uitgebreid drankarrangement waarbij u meerdere mogelijkheden heeft. Wilt u uw gasten wat anders serveren dan de standaard drankjes? Geef het aan en we zorgen dat u indruk maakt!


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Eelde

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen