Catering Emmen

Bedrijfscatering, event catering of kok aan huis in Emmen

Op zoek naar een goede cateraar voor uw feestje, borrel of event in Emmen? Zoek niet langer en bekijk eens ons assortiment van heerlijke buffetten, borrelhapjes en borrelarrangementen, drankarrangementen en high tea’s. Wij zijn niet alleen trots op ons heerlijke assortiment van zorgvuldig en kwalitatief bereide gerechten, ook onze service wordt door onze klanten uit Emmen en omgeving als hoogwaardig beschouwd. Of u ons nu inschakelt voor bedrijfscatering, event catering, party catering, bbq catering of kok aan huis: u kunt altijd van onze professionaliteit genieten door gerechten te proeven die door onze ervaren koks zijn gemaakt.

Culinair genieten Emmen

Ook al kiest u voor een buffet of een bbq catering: onze kwaliteit is altijd hoogstaand. Bij al onze gerechten maken wij uitsluitend gebruik van verse streekproducten. De gerechten worden ambachtelijk gemaakt met veel passie en toewijding. Hiervoor hebben wij de beste zelfstandige koks en freelancers ingeschakeld. Heeft u speciale wensen? Dat is voor onze koks geen enkel probleem. Wij leveren u graag maatwerk met hetzelfde oog op kwaliteit.

Bedrijven en particulieren Emmen

Flexibiliteit en een hoge gastvrijheid beleving zijn woorden die onze diensten goed omschrijven. Onze flexibiliteit vindt u terug in onze service voor alle soorten feesten en borrels. Heeft u een groot event in Emmen of omgeving? Schakel dan onze event catering in. Heeft u een bedrijfsborrel of netwerkborrel waarbij u geen flater wilt slaan door slecht eten? Als u onze bedrijfscatering inschakelt voor de catering van uw bedrijf, hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Wilt u liever een kok aan huis of catering aan huis voor uw intiem feestje of familiefeest? Ook hiervoor staan wij met ons ervaren team voor uw klaar.

Hoge gastvrijheid beleving

Wij besteden erg veel aandacht aan de gastvrijheid van uw feestje in Emmen. U kunt bij ons personeel inhuren zoals bediening, barpersoneel of gastheren en -vrouwen zodat u ongestoord en zorgeloos kunt genieten van uw feestje. Bij ons staat een goede service erg hoog in het vaandel. Ons personeel is daarom in het bezit van de juiste opleiding en heeft daarnaast nog een interne training gehad. U bent dus verzekerd van professionele medewerkers die werken met een oprechte glimlach.

Vraag vrijblijvend offerte aan voor uw borrel, feest, event in Emmen

Op zoek naar een goede party catering in Emmen, catering voor uw bedrijf of wilt u heerlijke hapjes op uw borrel thuis? Alles is mogelijk bij Noordhost. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Emmen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen