Event catering

Event catering van NoordHost Catering

Organiseert u een event? Noordhost heeft al ruime ervaring met bedrijfscatering en event catering. Van grote events tot kleine feesten of borrels: u kunt altijd rekenen op onze kwaliteit en service. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment aan buffetten, borrelhapjes, tapas hapjes, high tea, high wine en drankarrangementen. Heeft u speciale wensen? Voor ons is dat geen probleem. Onze koks zijn vakkundig en ervaren en kunnen voor u altijd een smakelijk alternatief bedenken of klaarmaken.

Culinaire beleving voor uw event

Hoe groot of klein uw event ook is, u kunt altijd rekenen op een heerlijke culinaire beleving als u kiest voor onze event catering. Wij als ervaren horecaprofessionals weten als geen ander dat goed eten, bediening en gastenontvangst van essentiële waarde is voor het slagen van uw event. Om die reden bieden wij gerechten aan die gemaakt zijn van verse streekproducten en huisgemaakte producten. Op een ambachtelijke wijze en met veel passie maken onze koks van alle ingrediënten een heerlijk culinair hoogstandje.

Ervaring in event catering

Als u onze cateraars inschakelt voor de event catering bent u niet alleen verzekerd van goede buffetten, walking diners, barbecues of borrelhapjes, wij zullen u ook in de andere facetten servicegericht van dienst zijn. Door onze ervaring weten wij precies hoe we kunnen handelen om ervoor te zorgen dat uw event vlekkeloos verloopt. De gerechten worden bereid in eigen keuken en netjes aan u geleverd. Tevens wordt u van servies, bestek, buffettafels, servetten en eventueel ook een barbecue voorzien. Na afloop zullen we u helpen met het opruimen. Heeft u meer hulp nodig zoals bediening, gastheren of gastvrouwen en barpersoneel? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn met onze event catering.

Inhuren deskundige cateraars voor event catering

Bij NoordHost Catering kunt u alles op één plek bestellen. Zo kunt u ook ervaren horecaprofessionals bij ons inhuren. Zij zullen in gepaste kleding verschijnen. Daarnaast hebben al onze medewerkers de benodigde opleiding gevolgd en een interne training. Zij weten als geen ander hoe gastvrijheid uitgestraald kan worden.

Drankarrangement en materiaalhuur

Heeft u ook drank en materialen nodig tijdens de event catering? Ook dit verzorgen wij tot in de puntjes. Denk hierbij aan statafels, verlichting, BBQ’s, een koffiezetapparaat, koffiekopjes en diverse soorten servies. Bekijk ons gehele aanbod op deze website.

Bedrijfscatering, party catering, bbq catering aan huis

Naast event catering is er nog meer mogelijk bij Noordhost. Denk bijvoorbeeld aan party catering, catering voor uw bedrijf, bbq catering of een kok aan huis.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Event catering

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen