Catering Friesland

Catering in Friesland nodig?

Wilt u stressvrij genieten van uw feestje in Friesland? Laat NoordHost Catering dan uw feestje verzorgen. Of u ons nu inschakelt voor de catering van uw bedrijf, uw feestje thuis of event catering: bij Noordhost kunt u rekenen op professionaliteit, passie en uiteraard heerlijke gerechten en borrelhapjes. Wilt u alleen een deskundige gastvrouw of gastheer inhuren zodat u zelf zorgeloos kunt genieten? Ook dat is mogelijk. Onze horecamedewerkers zijn gedreven en vakkundig zodat u uzelf eerder een gast voelt dan de gastvrouw of -heer.

Catering bedrijf in Friesland

Het organiseren van een bedrijfsfeest of event in Friesland kan al genoeg stress met zich meebrengen. Om die reden nemen wij u graag wat taken uit handen middels onze catering voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een klein bedrijfsfeest of een groot evenement: voor beide kunt u gebruik maken van onze bedrijfscatering. Ons horecapersoneel is kundig als het gaat om gastvrijheid en goede bediening. Daarnaast verzorgen wij de heerlijkste buffetten (warm en koud), borrelhapjes, tapas hapjes, high tea’s en high wines.

Bbq catering in Friesland

Niets is zo lekker als een heerlijke barbecue. Voor bedrijven en particulieren uit Friesland bieden wij bbq catering. Onze bbq catering is compleet met deskundige kok aan huis die de meest heerlijke vlees- en visgerechten vers voor u bereidt. Het arrangement is inclusief buffet. U gasten hoeven zich niet eens te verplaatsen, als u wilt zal de gastheer of -dame de gerechten serveren en voorzien van toelichting. Tevens zit de barbecue zelf, de buffettafel, servies, bestek en servetten in de prijs inbegrepen. Onze bbq catering in Friesland verzorgen we ook in de winter!

Party catering en event catering

Heeft u de organisatie op u genomen voor een groot feest of evenement? Als u NoordHost Catering inschakelt, kunt u al flink wat ‘to-do’s’ van uw lijstje afstrepen. Wij hebben een ruime ervaring in het organiseren van party catering en event catering. Dit verzorgen wij bij u op de zaak of bij u thuis in Friesland. Deze catering houdt onder andere in gerechten gemaakt van verse en authentieke producten, ervaren gastheren en -vrouwen die uw gasten hartelijk welkom heten, bedieningspersoneel, barpersoneel en we kunnen eventueel ook de garderobewerkzaamheden op ons nemen.

Compleet verzorgde catering in Friesland

Wat u ook wilt: bedrijfscatering, catering voor een intiem feest of een kok aan huis: bij NoordHost Catering zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u altijd genieten van heerlijk eten, goede service en een eerlijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Friesland

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen