Gastheer thuis

Gastheer of gastvrouw voor uw evenement nodig?

Noordhost neemt u al uw zorgen uit handen op gebied van gastenontvangst, garderobe en bediening van uw gasten. Indien u wenst kunnen wij u ook de catering verzorgen of materiaal aanleveren om uw feest of evenement tot een groot succes te maken.

Voor wie is Noordhost er?

Zakelijke gast (www.Noordhostpersoneel.nl)
Noordhost verzorgt uw evenement of helpt u een drukke dag of periode door!
Wij werken met professionals en horeca-opgeleiden met een keur aan gastvrijheidservaring. Noordhost is van mening dat een horeca professional ”u geld oplevert en bespaart”

Particuliere gast
wij verzorgen uw verjaardag, bruiloft, BBQ,familiedag of trouwdag, en nog veel meer!

Event catering
Noordhost heeft de mogelijkheid om de catering op uw gewenste locatie te organiseren. Wij werken nauw samen met diverse zelfstandige werkende koks en horeca-freelancers, kwaliteit is wat bij ons telt! Het moet puur en (H)eerlijk zijn.NoordHost Catering verzorgt graag u catering. Of u nu groots wilt uitpakken, of een bescheiden feestje wilt organiseren, samen met u komen we vast tot een passende oplossing.

het volgende valt onder de mogelijkheden;

 • Salades en borrelhapjes
 • BBQ’s (zomers en winters)
 • Walking diners
 • Warm en koud buffet
 • Buffet op aanvraag
 • Bieren/frisdranken/wijnen,etc.
 • Netwerkdagen(ontbijt/lunch/diner)

Heeft u iets anders in gedachten dan hoor wij dit ook graag. Noordhost staat open voor uw aanvragen of evenement. Wij denken graag met u mee.

Materiaalverhuur
Noordhost biedt u de mogelijkheid om (klein) materiaal te huren voor het organiseren van uw evenement of feest. U kunt denken aan statafels, verlichting, BBQ’s, koffie- en theekopjes, gebaksbordjes, koffiezetapparaat, borden,schalen en soepkoppen. Dit is slechts een kleine opsomming van de materialen die wij hebben. Staat er iets niet tussen wat u nodig heeft vraag het ons dan gerust. Meestal heeft Noordhost het in huis of een passend alternatief.

Hoe een gastheer of gastvrouw (hosts en hostess) boeken?

Noordhost werkt met gastvrijheidsprofessionals onze gastheren/-vrouwen. verzorgen uw evenement of feestelijke aangelegenheid. Zodat u zich bezig kunt houden met wat voor u écht belangrijk is; uw gasten!

Werkwijze gastheer/gastvrouw boeken.

 • U geeft aan wat voor soort evenement/ feestelijke aangelegenheid u wilt organiseren.
 • Wanneer,waar en hoe laat de gastheren/-vrouwen aanwezig moeten zijn.
 • Hoeveel gastheren/-vrouwen u wil boeken.
 • Bijzonderheden / wensen/extra”s bijv. buffet, hapjes, drankjes,materiaalverhuur, etc.
 • Wij nemen uw aanvraag in behandeling
 • Wij gaan er mee aan de slag

Het uurtarief is €25,- incl. btw.*

*De gastheer en/of gastvrouwen komen in gepaste kleding. (wit overhemd-zwarte broek- zwarte sloof- kelnersmes en dienbladen).
*Noordhost berekent eenmalige startkosten van €65,- per gelegenheid.
*Alles wordt voor u opgeruimd en de afwas doen wij!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Spreek Noordhost u aan? Noordhost neemt u al uw zorgen uit handen op gebied van catering gastenontvangst en bediening van uw gasten. Het verzorgen van de catering doen wij met veel passie en toewijding! Neem contact met ons op via info@Noordhostcatering.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Vraag een offerte aan

 

image3 image0 image2-1 image1-1 Borrelhapjes-4 borrelhapje-2 IMG_0375 IMG_0374 34587-IMG_65451_orig 34586-IPHONE-15-6-16-1211_orig 34584-IPHONE-15-6-16-1081_orig 34583-IMG_65471_orig 34581-IPHONE-15-6-16-1078_orig 31747-IPHONE-15-6-16-1186 34580-IPHONE-15-6-16-1219_orig

9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen