Catering Groningen

Catering in Groningen: buffetten, bbq catering en event catering

Bent u op zoek naar catering in Groningen? Wilt u een compleet verzorgde verjaardag, bedrijfsfeest, borrel, bruiloft of openingsfeest? NoordHost Catering verzorgt alles op het gebied van bedrijfscatering, party catering en event catering. Maar ook voor een kok aan huis en bbq catering in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze standplaats in Groningen sturen wij graag onze horecamedewerkers erop uit om van uw feestje, etentje of barbecue een succes te maken.

Bedrijfscatering in Groningen

Wilt u een iets leuks en origineels organiseren voor uw collega’s en klanten? NoordHost Catering verzorgt niet alleen de catering van uw bedrijfsfeest in Groningen, wij kunnen ook uw workshops, netwerkborrels en teamuitjes voorzien van heerlijk eten en een goede bediening. U kunt bij ons terecht voor culinaire buffetten, borrelhapjes, tapas hapjes, een high wine en mooie drankarrangementen. Wij verzorgen niet alleen het eten, ook zullen we het ontvangst van uw gasten, garderobe werkzaamheden en de bediening op ons nemen. Onze prijzen zijn inclusief servies, bestek, servetten en buffettafel.

Intiem feest in Groningen? Ook dan kunt u op ons rekenen

Onze diensten houden niet op bij bedrijfscatering. Ons catering bedrijf staat ook voor u klaar als u een klein intiem feest organiseert of bijvoorbeeld een familiefeest of bedrijfsborrel. Ook voor kleinere groepen bieden wij heerlijke culinaire buffetten en hapjes aan door onze catering aan huis. U kunt ook kiezen voor onze speciale bierenproeverij, high wine of high tea. Wilt u een kok aan huis zodat u zelf niet in de keuken hoeft te staan? NoordHost Catering voorziet u van een professionele kok die met passie u en uw gasten verwent. Al onze gerechten worden bereid met verse streekproducten.

Catering aanvragen in Groningen, zo doet u dat

Wilt u gebruik maken van onze bedrijfscatering, party catering of event catering? In een aantal eenvoudige stappen kunt u uw aanvraag plaatsen:

  • Bekijk bij ons catering aanbod welke producten u wilt
  • Vul het contactformulier in
  • Geef uw bestelling door bij ‘Bijzonderheden’
  • Vermeld het aantal kinderen en dieetwensen
  • Selecteer ‘catering aanvraag’
  • Binnen 24 uur ontvangt u een reactie

Catering bedrijf voor particulieren en bedrijven in Groningen

Bij NoordHost Catering kunt u werkelijk alle kanten op. Naast catering aan huis of bedrijfscatering, verzorgen wij ook catering voor events. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies hoe we uw event tot in de puntjes kunnen verzorgen. Wilt u alleen een gastvrouw of -heer inhuren? Zelfs dat is mogelijk! Vraag op deze website vrijblijvend een offerte aan voor catering in Groningen.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Groningen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen