Catering Haren

Catering in Haren voor bedrijven en particulieren

NoordHost Catering verzorgt al jarenlang catering aan huis, bedrijfscatering en event catering in Haren en omgeving. Onze gerechten en dienstverlening zoals bediening en de werkzaamheden van onze gastheren en -vrouwen zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn onze gerechten gemaakt van verse, authentieke streekproducten. Onze horecamedewerkers bezitten allemaal over de benodigde ervaring en opleiding met daarbij oog voor uitstekende gastvrijheid. Onze prijzen zijn inclusief de bediening, buffettafels, servetten, bestek, servies en eventueel ook de barbecue als u kiest voor de bbq catering.

Catering aanbod in Haren

NoordHost Catering is er voor zakelijke gasten en voor particulieren gasten uit Haren. Ons maakt het niet uit hoe groot de omvang van uw feest of borrel is, wij komen u graag voorzien van de heerlijkste gerechten en hapjes als bedrijfscatering, party catering of bijvoorbeeld kok aan huis. Ons aanbod bestaat uit:

  • Borrelhapjes en tapas hapjes
  • Walking dinner
  • Speciale drankarrangementen
  • High wine
  • High tea
  • Warm en koud buffet
  • Buffet naar wens en op aanvraag
  • Ontbijt, lunch en diner

Bbq catering in Haren

Een barbecue valt altijd wel in de smaak bij uw gasten. Om die reden bieden wij ook bbq catering aan in Haren en omgeving. Als u Noordhost inschakelt voor uw bedrijfsbarbecue of thuis barbecue, kunt u rekenen op een volledige service. Denk bijvoorbeeld aan een kok die op uw locatie de meest heerlijke vlees- en visgerechten bereidt. De kok of de gastheer of -vrouw zal de gerechten serveren en toelichten. Naast deze culinaire kookkunsten en bediening zijn de barbecue zelf, het servies met bestek en servetten en de buffettafel bij de prijs inbegrepen.

Flinke ervaring in event catering

Organiseert u een groot of klein event in Haren? Ook hiervoor kunt u rekenen op onze professionele diensten. Aangezien we veel ervaring hebben in event catering kunt u met een gerust hart het eten, de bediening, garderobe werkzaamheden en werkzaamheden als gastheer of -vrouw aan ons overlaten. Zo kunt u uzelf volledig op uw gasten richten zonder stress en zorgen.

Catering bedrijf voor particulieren en bedrijven in Haren

Noordhost verzorgt de catering voor uw bedrijf of bij u thuis in Haren tot in de puntjes. Bekijk ons uitgebreide aanbod op deze website. Heeft u speciale wensen zoals een kok aan huis of bepaalde allergieën? Als u het aan ons doorgeeft gaan wij actief op zoek naar een passende oplossing. Wij zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen om onszelf als cateraar te blijven verbeteren. Daarom gaan wij graag op zoek of bieden we u graag speciale arrangementen aan.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Haren

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen