Catering Hoogeveen

Catering in Hoogeveen voor grote events tot intieme borrels

NoordHost Catering heeft ruime ervaring in bedrijfscatering, party catering, event catering en catering aan huis in Hoogeveen en omstreken. Onze catering kenmerkt zich door hoge kwaliteit, toewijding en passie. Dit geldt niet alleen voor onze overheerlijke buffetten, walking diners en borrelhapjes. Ook wanneer u onze horecaprofessionals inhuurt krijgt u hoogwaardige service. Ons personeel draagt grote zorg voor het ultieme gevoel van gastvrijheid. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw feest of borrel in Hoogeveen.

Ons catering aanbod in Hoogeveen

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten verzorgen wij de beste bedrijfscatering, event catering en bbq catering. Het maakt dus niet uit of u een groot event organiseert of een borrel voor een handjevol mensen: u kunt altijd rekenen op onze hoogwaardige diensten en gerechten. Wilt u geen buffet, maar een kok aan huis? Ook dat is mogelijk bij NoordHost Catering. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Koude en warme buffetten
  • Walking dinner
  • Borrelhapjes en tapas hapjes
  • High tea en high wine
  • Ontbijt, lunch en diner

Heeft u speciale (dieet) wensen? Bespreek dan de mogelijkheden. Onze koks staan altijd open voor nieuwe ideeën of speciale wensen en zullen voor u op zoek gaan naar een smakelijk alternatief.

Bbq catering in Hoogeveen

Naast buffetten en borrelhapjes kunt u ook kiezen voor onze bbq catering in de zomer en in de winter. Onze ervaren kok zal diverse vlees- en visgerechten vers voor u bereiden op uw locatie in Hoogeveen. Tevens zal de kok of ons personeel de gerechten serveren en voorzien van toelichting. Onze prijzen zijn inclusief het bestek, servies, servetten, buffettafel en barbecue. Ook bij de bbq catering maakt het niet uit of u een groot gezelschap of intieme groepje gasten uitnodigt.

Ruime ervaring in party catering in Hoogeveen

Voor elk event in Hoogeveen, groot of klein, kunt u rekenen op onze deskundigheid en ervaring wanneer u gebruikt maakt van onze event catering of party catering. Zelfs wanneer u honderden mensen verwacht op uw event, kunt u rekenen op kwalitatief eten bereid met verse streekproducten. Heeft u gastheren, -vrouwen, bediening en/of barpersoneel nodig? Geen probleem. U kunt bij ons ervaren personeel inhuren dat bezit over alle benodigde opleidingen en daarnaast een interne training heeft genoten over gastvrijheid en excellente service.

Catering bedrijf in Hoogeveen met hoge kwaliteit

Laat Noordhost de catering voor uw bedrijf of aan huis verzorgen of kies voor onze kok aan huis en u bent verzekerd van heerlijk eten met een goede service.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Hoogeveen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen