Kok aan huis

Kok aan huis van NoordHost Catering

Bij NoordHost Catering is het mogelijk om een kok aan huis te reserveren. Onze koks zijn zelfstandig en erg kundig in het bereiden van heerlijke maaltijden op uw locatie. De specialisatie is het verzorgen van diners en walking diners. Onze kok aan huis is in te huren voor zowel bedrijven als particulieren en geschikt voor wat grotere groepen en intieme gezelschappen. Wilt u een barbecue organiseren met kok? Ook dat is mogelijk. U kunt dan kiezen voor de bbq catering.

Kok aan huis geeft altijd iets extra’s

Natuurlijk: een heerlijk buffet of hapjes is zeker gezellig en net zo lekker, maar uit ervaring weten wij dat een kok aan huis uw feest of borrel net wat extra’s geeft. Het komt professioneel over, de geur van bereid eten geeft meer gezelligheid en het eten smaakt nog lekkerder. Als u dus op een makkelijke manier iets extra’s aan de avond wilt geven, regelt u dus een kok aan huis. U hoeft hiervoor weinig meer te regelen dan bij de normale bedrijfscatering, event catering of partycatering. Met een paar handelingen heeft u dus zo een unieke avond georganiseerd!

Bbq catering met kok

Bij NoordHost Catering is het mogelijk om voor bbq catering te kiezen. Bij deze gezellige en smakelijke optie bereidt één van onze vakkundige koks malse en verse vlees- en visgerechten op uw locatie. De gerechten worden door de kok of gastheer/gastvrouw geserveerd en voorzien van een toelichting. Bij onze prijzen zijn de kok, servies, bestek, buffettafel, servetten en barbecue inbegrepen.

Kok aan huis eenvoudig geregeld

Als u onze kok aan huis regelt, hoeft u zelf verder niets meer te doen. U bent verzekerd van heerlijk eten dat mooi wordt opgediend en wordt geserveerd met een glimlach. Bij NoordHost Catering krijgt u altijd een totaalpakket. Wij doen zelf de boodschappen, verzorgen de voorbereidingen en nemen het servies, bestek, de servetten en de buffettafel mee. Na afloop zullen we ook alles netjes opruimen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten! Het is tevens mogelijk om bij ons ook de drank te bestellen!

Ook voor uitgebreide catering voor uw bedrijf of party catering

Een kok aan huis kan grotere groepen voorzien van heerlijk eten. Maar als u een groot evenement organiseert of een uitgebreide catering voor uw bedrijf wilt, dan hebben we ook nog andere opties. Noordhost is tevens gespecialiseerd in bedrijfscatering, event catering en party catering. Bekijk eens op onze website wat we allemaal voor u kunnen betekenen.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Kok aan huis

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen