Catering Leeuwarden

Veelzijdig catering bedrijf in Leeuwarden

NoordHost Catering is een veelzijdig catering bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfscatering, event catering, party catering, bbq catering en catering aan huis. Tevens zijn wij ook in te schakelen als u een kok aan huis wilt in Leeuwarden of omgeving. Noordhost kookt voor grote en kleine groepen, maar komt ook graag bij u thuis in Leeuwarden wanneer u een feest of borrel heeft voor een select gezelschap. Daarnaast hebben we een ruime ervaring als cateraar van uiteenlopende evenementen in Leeuwarden en omgeving zoals bedrijfsfeesten, huwelijken, recepties, familiefeesten of studentenfeesten.

Kwalitatieve gerechten en hapjes

Wij stellen hoge eisen aan de producten waarmee wij werken en de buffetten, hapjes en gerechten die wij serveren. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van huisgemaakte producten en streekproducten. Op die manier kunnen onze ervaren koks eerlijke en pure gerechten voor u bereiden in onze eigen keuken of als kok aan huis in Leeuwarden. Om onze kwaliteit hoog te houden kijken wij constant naar ontwikkelingen binnen de food industrie zodat we altijd met de tijd mee kunnen gaan. Tevens zorgt dit ervoor dat we flexibel zijn en op die manier onze gerechten kunnen aanpassen aan uw wensen. Of het nu om buffetten, borrelhapjes, tapas hapjes, walking dinner, high wine, barbecue of high tea gaat: u kunt bij ons altijd rekenen op excellente kwaliteit en culinaire hoogstandjes!

Inhuren bediening voor catering in Leeuwarden

Heeft u een groot evenement, feest of wilt u gewoon lekker kunnen genieten van uw borrel zonder uzelf om ook maar iets zorgen te maken? Noordhost helpt u graag en neemt deze zorgen geheel uit handen. U kunt bij ons bevoegd en ervaren personeel inhuren die op professionele wijze zullen zorgen voor een gepast gastenontvangst en bediening. Desgewenst kan ons personeel ook garderobe werkzaamheden uitvoeren. Onze medewerkers staan altijd tot uw beschikking, dus zowel voor bij de bedrijfscatering als event catering, party catering of catering aan huis in Leeuwarden.

Noordhost inschakelen voor uw evenement of feest in Leeuwarden?

Wilt u uw gasten een heerlijk buffet voorschotelen of laten genieten van exclusieve hapjes? Of kiest u liever voor onze bbq catering? Bij Noordhost zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u speciale wensen voor uw event catering, bedrijfscatering of catering aan huis? Wij vinden dat geen probleem en denken graag met u mee. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. In de prijs zit de buffettafel, servies, bestek, servetten en eventueel ook barbecue inbegrepen.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Leeuwarden

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen