MENU DECEMBER 2017 – 3-gangen menu

VOORGERECHT:

Vitello Tonnato – van dunne gesneden kalfslende met tonijn- kappertjes
mayonaise op een bedje van Rucola, met een garnering van kwarteleitjes.

Hoofdgerecht: (keuze uit)

Diamanthaas – geserveerd met een aardappelquiche van pastinaak, ratatouille
van diverse wortelen en een rode portsaus.
Kabeljauw – gebakken kabeljauw filet, geserveerd met een aardappelquiche van
pastinaak, ratatouille van diverse wortelen en witte wijn – citroensaus.

Nagerecht:

Homemade Cheesecake – met een vruchtencoulis

€ 25,75 p.p.

OPTIONEEL:

Een welkomstamuse:
€ 2,25 p.p.

Soep met keuze uit 1 van onderstaande soepen:
Ossenstaart – Bospaddenstoel – Pompoen
€ 4,25 p.p.

Ambachtelijke brood met kruidenboter en zeezoutboter
€ 2,25 p.p.

Koffie of thee met lekkernijen:
€ 2,75 p.p.

*een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen.
*de kok en / of gastheer of gastvrouw (hosts en hostess) zijn bij de prijs inbegrepen.
*alles wordt voor u opgeruimd en de afwas doen wij.
*exclusief startkosten van € 35,- per gelegenheid.


9.4
uit 25 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstLogo Semslanden Brasserie

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen