MENU DECEMBER 2017 – 3-gangen menu
MENU DECEMBER 2017 – 3-gangen menu
VOORGERECHT:
Vitello Tonnato – van dunne gesneden kalfslende met tonijn- kappertjes
mayonaise op een bedje van Rucola, met een garnering van kwarteleitjes.
Hoofdgerecht: (keuze uit)
Diamanthaas – geserveerd met een aardappelquiche van pastinaak, ratatouille
van diverse wortelen en een rode portsaus.
Kabeljauw – gebakken kabeljauw filet, geserveerd met een aardappelquiche van
pastinaak, ratatouille van diverse wortelen en witte wijn – citroensaus.
Nagerecht:
Homemade Cheesecake – met een vruchtencoulis
€ 25,75 p.p.
OPTIONEEL:
Een welkomstamuse:
€ 2,25 p.p.
Soep met keuze uit 1 van onderstaande soepen:
Ossenstaart – Bospaddenstoel – Pompoen
€ 4,25 p.p.
Ambachtelijke brood met kruidenboter en zeezoutboter
€ 2,25 p.p.
Koffie of thee met lekkernijen:
€ 2,75 p.p.
*een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen.
*de kok en / of gastheer of gastvrouw (hosts en hostess) zijn bij de prijs inbegrepen.
*alles wordt voor u opgeruimd en de afwas doen wij.
*exclusief startkosten van € 65,- per gelegenheid.
NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen