MENU DECEMBER 2017 – 5-gangen menu

VOORGERECHT:

Vitello Tonnato – van dunne gesneden kalfslende met tonijn- kappertjes
mayonaise op een bedje van Rucola, met een garnering van kwarteleitjes.

SOEP: ( keuze uit)

Pompoensoep – romige soep met pompoen en appel of Bospaddenstoelen met
kruidige bouillon en croutons

HOOFDGERECHT: (keuze uit)

Diamanthaas – geserveerd met een aardappelquiche van pastinaak, ratatouille
van diverse wortelen en een rode portsaus.
Zeebaarsfilet – op de huid gebakken filet, geserveerd met een aardappelquiche
van pastinaak, ratatouille van diverse wortelen en een witte wijn- citroensaus.

TUSSENGERECHT:

Kaasplankje – diverse Franse & Hollandse kazen – vijgenbrood – vruchten en
appelstroop – noten.

NAGERECHT: (keuze uit)

Homemade Cheesecake – met een vruchtencoulis of chocolademousse metstukjes chocolade.

€ 33,75 p.p.

OPTIONEEL:

Een welkomstamuse:
€ 2,25 p.p.

Ambachtelijke brood met kruidenboter en zeezoutboter
€ 2,25 p.p.

Koffie of thee met lekkernijen:
€ 2,75 p.p.

*een buffettafel, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen.
*de kok en / of gastheer of gastvrouw (hosts en hostess) zijn bij de prijs inbegrepen.
*alles wordt voor u opgeruimd en de afwas doen wij.
*exclusief startkosten van € 35,- per gelegenheid.

Catering regelen?
Vraag in 2 minuten een offerte aan!

Datum

Tijd

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


Partners van Noordhost Catering

Noordhost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen