Party catering

Feest organiseren? Kies voor de party catering van NoordHost Catering

Binnenkort iets te vieren? Of het nu uw bruiloft, familiefeest, receptie, bedrijfsfeest of verjaardag is: als u gebruikt maakt van onze party catering bent u gast op uw eigen feest! Wij verzorgen uw catering op elke gewenste locatie in Friesland, Groningen en Drenthe. Om u te voorzien van de meest smakelijke gerechten zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met zelfstandige koks en horeca-freelancers. Al onze horecaprofessionals hebben hart voor de zaak en werken met veel passie en toewijding. Met veel plezier zetten zij zich in om van uw feest, borrel of verjaardag een succes te maken.

Partycatering voor elk feest

Of u het nu groots wilt aanpakken of voor een select groepje mensen gaat: Cateringbedrijf Noordhost staat met een enthousiast team voor u klaar. Dankzij onze ruime ervaring in party catering kunnen wij elk feest tot in de puntjes verzorgen. U kunt kiezen uit onze smakelijke buffetten, maar wist u dat we de mogelijkheid hebben voor een kok aan huis of een bbq catering? In beide gevallen worden onze kenmerkende gerechten op uw locatie bereid. Tevens zal de kok of gastheer/-vrouw de gerechten serveren en voorzien van een toelichting. Als u een keer wat anders wilt, is dit zeker een leuke mogelijkheid!

Ons catering aanbod

Ons party catering aanbod is uitgebreid en van alle mogelijkheden voorzien. Denk aan overheerlijke warme en koude buffetten waar uw gasten niet genoeg van zullen krijgen. Maar als u geen buffet wilt, bent u bij ons ook aan het goede adres. Naast de optie van een kok aan huis of bbq catering bieden we ook:

  • Walking diners
  • Borrelhapjes
  • Tapas hapjes
  • Complete borrelarrangementen
  • Wijnen en dranken
  • High tea
  • High wine
  • Ontbijt en lunch thuis of op de zaak

Gastheer of gastvrouw nodig?

Onze party catering gaat verder dan het bereiden van heerlijke verse gerechten. U kunt bij ons ook gastheren, gastvrouwen, bediening en bar personeel inhuren. Onze horecaprofessionals zijn gedreven en enthousiast en zullen u alle zorgen uit handen nemen. Zij zullen in nette kleding uw feest of borrel verzorgen.

Catering op maat

Cateringbedrijf Noordhost is een cateraar die catering op maat aanbiedt. Heeft u speciale wensen die buiten ons aanbod vallen? Geef het aan en we gaan voor u op zoek naar een passende oplossing. Wat u ook wilt: u bent altijd verzekerd van culinair eten en een bediening met een glimlach. Bekijk ook onze mogelijkheden voor event catering, bbq catering, bedrijfscatering en kok aan huis.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Party catering

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen