Catering Sneek

Catering in Sneek voor bedrijven en particulieren

Wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw event of borrel in Sneek? Als u NoordHost Catering inschakelt voor de bedrijfscatering, event catering, party catering, bbq catering of als kok aan huis voelt u zichzelf eerder een gast op uw feest dan de gastheer of gastvrouw. Noordhost staat voor professionaliteit, ervaring, passie en toewijding. Dit kunt u proeven in onze overheerlijke buffetten, borrelhapjes, tapas hapjes, grillbuffetten en barbecue gerechten. Ook wanneer u zelf de organisatie op u neemt en alleen een ervaren gastheer, gastvrouw of bediening wilt inhuren, is dat mogelijk. Ons personeel is gedreven en vakkundig zodat uw feest/borrel/event in Sneek zeker een succes wordt.

Bedrijfscatering in Sneek

Organiseert u een groot bedrijfsfeest voor honderden gasten? Of houdt u het liever bij een kleine borrel? Wij ontnemen u graag de stress van de organisatie door u bij te staan in de voorbereiding van uw feest of tijdens het feest of borrel in Sneek zelf. De mogelijkheden voor bedrijfscatering zijn groot. U kunt kiezen uit onze exclusieve warme en koude buffetten zoals een Italiaans, Spaans of Mediterraan buffet. Wilt u geen buffet? Geen probleem. We hebben ook heerlijke borrelhapjes, borrelarrangementen en een Walking Diner. Bekijk op deze website de mogelijkheden.

Bbq catering in Sneek

Bij Noordhost maakt het niet uit of u een barbecue in de zomer of winter wilt organiseren, de bbq catering staat altijd tot uw beschikking. U kunt hierbij kiezen uit grillbuffetten of een kok die de meest heerlijke vlees- en visgerechten vers voor u bereid. De kok zal deze gerechten serveren aan uw gasten en voorzien van een toelichting. Wanneer u veel gasten heeft, kunt u onze horecaprofessionals inhuren om de gerechten te serveren. Onze prijzen zijn inclusief barbecue, buffettafel, servies, bestek en servetten.

Event catering en party catering in Sneek

Heeft u een groot evenement in het vooruitzicht? Ontneem u dan een hoop stress en zorgen door Noordhost uw event catering of party catering te laten uitvoeren. Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw event in Sneek vlekkeloos verloopt. Elke locatie kunnen we omtoveren tot een prachtige feestlocatie met heerlijke hapjes en gerechten. Neem ook gerust eens een kijkje in onze drankarrangementen, we hebben een aantal unieke mogelijkheden die uw feest net wat extra’s kunnen geven.

Laat Noordhost uw catering verzorgen in Sneek

Laat Noordhost uw catering verzorgen of kies voor onze deskundige kok aan huis en we zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten. Vraag blijvend een offerte aan op deze website.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Drenthe

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen