Catering Stadskanaal

Catering in Stadskanaal: Schakel Noordhost in voor uw feest, borrel of event

Gaat u binnenkort trouwen of organiseert u een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, opening of gewoon een borrel voor vrienden en familie? Als u verzekerd wilt zijn van kwalitatief eten en goed personeel, laat dan Noordhost uw bedrijfscatering, event catering, party catering of bbq catering verzorgen. Wij zijn werkzaam voor bedrijven en particulieren en verzorgen zowel grote events als kleine borrels tot in de puntjes. U kunt ook kiezen voor een kok aan huis die voor u de meest lekkere gerechten maakt. Welke locatie u ook kiest in Stadskanaal, ons team staat met grote toewijding en passie voor uw klaar.

Bedrijfscatering voor feesten en borrels in Stadskanaal?

Onze catering voor uw bedrijf verzorgt uw feest of borrel in Stadskanaal tot in de puntjes. Niet alleen kunnen wij uw feest voorzien van heerlijke buffetten, ook verzorgen wij een walking diner, grillbuffetten, high tea, ontbijten en lunch. U kunt onze bedrijfscatering ook inschakelen om workshops, netwerkborrels en teamuitjes te voorzien van een hapje en een drankje met daarbij een uiterst gastvrije bediening. Wilt u meer exclusiviteit? Kijk dan eens bij onze high wine mogelijkheden of de mogelijkheden in onze drankarrangementen. Hier bevinden zich een aantal unieke combinaties zodat u uw gasten wat anders kunt serveren dan de doorsnee drankjes!

Catering aan huis of catering voor kleine gezelschappen

Ook wanneer u een klein intiem feestje of borrel organiseert in Stadskanaal, kunt u rekenen op onze expertise. Denk bijvoorbeeld aan familiefeesten, een barbecue of een verjaardagsfeest. U kunt kiezen voor onze buffetten, borrelhapjes, kok aan huis of kijk eens naar onze speciaal bieren proeverij of high tea. Al onze gerechten, hoe groot of hoe klein ze ook zijn, worden met passie bereid. Onze zelfstandige koks maken uitsluitend gebruik van verse streekproducten waarmee ze de meest authentieke gerechten maken. Met onze event catering of party catering komt u dus altijd goed voor de dag!

Eenvoudige catering in Stadskanaal aanvragen

In een paar eenvoudige stappen heeft u de bedrijfscatering, catering aan huis, kok aan huis of event catering in Stadskanaal geregeld.

  1. Kies uit ons catering aanbod het buffet of arrangement die u wilt
  2. Vul ons contactformulier in (locatie, aantal gasten enz.)
  3. Bij ‘Bijzonderheden’ geeft u welk buffet/arrangement u wilt
  4. Klik op ‘catering aanvraag’ en uw bestelling is ingediend
  5. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie

Vrijblijvend offerte aanvragen Stadskanaal

Vraag op onze website geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze catering en/of het inhuren van horecaprofessionals in Stadskanaal.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Stadskanaal

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen