Zalenverhuur Veendam

De Compagnie, ideaal voor zaalverhuur in de regio Veendam

Zoekt u in de omgeving van Veendam een fraaie locatie die aan zaalverhuur doet? Dan heeft u deze locatie nu gevonden. Restaurant De Compagnie in Veendam is namelijk een perfecte plek voor het houden van zakelijke én particuliere gelegenheden. Zo is deze te huur als feestzaal voor bijvoorbeeld verjaardagen of jubilea. Maar ook kunt u de zaal afhuren voor bijeenkomsten met een zakelijk karakter, zoals netwerkborrels, trainingen, workshops of lezingen. Het beste van alles is misschien wel dat wanneer u de catering afneemt bij NoordHost Catering, de zaalverhuur gratis is! U zult dan ook van alle voorzieningen kosteloos kunnen gebruikmaken. Welke van deze locaties u ook kiest, u en uw gasten zullen door enthousiaste gastheren en -vrouwen ontvangen worden. De Compagnie in Veendam is een vaste locaties van NoordHost Catering. Met trots bieden wij diverse voorzieningen met een professioneel karakter, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze vestigingen

Zaalverhuur voor uiteenlopende gelegenheden

De zaalverhuur in het Veendamse restaurant De Compagnie is, met een capaciteit van zo’n 50 tot 100 personen, multifunctioneel inzetbaar. Zo zult u tijdens een bijeenkomst van professionele aard de beschikking hebben over alle nodige moderne faciliteiten. Maar ook voor bijeenkomsten met een informeel karakter weten mensen uit Veendam en omgeving deze zaal zeer te waarderen. Bij elk evenement wordt een sfeer gecreëerd die er helemaal bij past. Doorgaans gaat het om de volgende soorten evenementen:

 • Presentaties en lezingen
 • Trainingen en workshops
 • Netwerkborrels
 • Verjaardagen
 • Jubileumfeesten

Wat heeft Restaurant De Compagnie precies te bieden?

Bent u voornemens een feestzaal te huren om een heuglijke gebeurtenis te vieren? Of wilt u gebruikmaken van zaalverhuur voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst? Restaurant De Compagnie in Veendam is hiervoor zeer geschikt. Zeker als u gebruikmaakt van NoordHost Catering als cateraar. Dan is het huren van deze Veendamse zaal namelijk gratis! De zaal in De Compagnie is onder uiterst gunstige voorwaarden te huren en heeft ook nog eens heel wat te bieden:

 • Verschillende lunch- en dinermogelijkheden
 • Mogelijkheden tot een borrelarrangement
 • Prachtig uitzicht over de golfbaan, waar u ook een golfclinic kunt volgen
 • Uitgebreide vergaderarrangementen, inclusief onbeperkt koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, koekjes, candybars, mintjes, flipovers en schrijfmateriaal
 • Vergaderarrangementen kunnen uitgebreid worden met lunch of diner (eventueel in buffetvorm)
 • Zaalverhuur is altijd inclusief beamer en scherm
 • Gratis wifi
 • Gratis parkeergelegenheid

Interesse? Geef uw wensen door

Zoekt u voor een zakelijke of particuliere bijeenkomst een geschikte optie voor zaalverhuur in de buurt van Veendam? Neem dan contact op met NoordHost Catering, zodat we de mogelijkheden van het huren van een zaal van Restaurant De Compagnie in Veendam kunnen bespreken. Bel 085-2081107 of stuur een e-mail naar info@noordhostcatering.nl om dit in gang te zetten. U kunt natuurlijk ook een keer vrijblijvend langskomen om zelf een van de zalen te komen bekijken en de mogelijkheden met ons te bespreken. Dan zult u vanzelf tot de ontdekking komen dat zaalverhuur bij Restaurant De Compagnie via NoordHost Catering een van de beste en voordeligste opties is in de omgeving van Veendam.

Jon de Lange
085-2081107
info@Noordhostcatering.nl


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen