Catering Zuidlaren

Catering bedrijf met hoge kwaliteit in Zuidlaren

Als u op zoek gaat naar een cateraar voor bijvoorbeeld de catering van uw bedrijf, event catering, party catering, bbq catering of een kok aan huis, bent u bij Noordhost aan het juiste adres. Oprichter Jon de Lange kwam tijdens zijn lange loopbaan in de horeca er al snel achter dat een goede kwaliteit verder rijkt dan heerlijk eten. Als cateraar dien je ook toewijding, passie en gastvrijheid uit te stralen in alle facetten. Pas dan kan er van uw feest, borrel of event een geslaagde avond/dag gemaakt worden. Als u Noordhost inschakelt voor uw catering in Zuidlaren, krijgt u dus niet alleen hoogwaardige gerechten, maar ook excellente service van onze horecaprofessionals.

Catering op maat in Zuidlaren

Of u ons nu inschakelt voor de event catering, bedrijfscatering of voor de party catering van uw familiefeest of bruiloft in Zuidlaren: ons aanbod is voor ieder gezelschap van dezelfde kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Vraag ons om de mogelijkheden, wij zoeken graag voor u een passende oplossing. Ons huidige aanbod is:

  • Dinerbuffetten uit de Nederlandse of Mediterraanse keuken
  • Grillbuffetten
  • Bbq catering met kok op uw locatie
  • High tea
  • Borrelhapjes en tapas hapjes
  • Walking Diner
  • Ontbijt en lunch (thuis of op de zaak)

Gerechten met verse streekproducten

Voor elk feest in Zuidlaren, hoe groot of klein deze ook is, verzorgen wij de gerechten tot in de puntjes. Ons doel is om van uw feest of borrel een succes te maken. Dit doen wij door geweldig eten te serveren, een uitstekende bediening en hartelijk ontvangt van de gasten. Al deze elementen zijn essentieel voor een geslaagde avond of dag. Onze gerechten worden bereid met verse streekproducten. Alles is huisgemaakt en met zorg bereid en dat zult u zeker proeven. Als u onze horecaprofessionals inhuurt, huurt u personeel in die met toewijding en passie voor u werken. Zij bezitten over de benodigde opleidingen en trainingen om zorg te dragen voor een ultiem gevoel van gastvrijheid.

Bbq catering in Zuidlaren

Wilt u heerlijke barbecueën met uw vrienden, familie of collega’s? Vraag ons dan voor de bbq catering en u zult zeker genieten van verse vlees- en visgerechten die onze professionele kok op uw locatie in Zuidlaren bereid. De gerechten zullen geserveerd worden met een toelichting.

Interesse in onze catering in Zuidlaren?

Gaat u voor kwaliteit en professionele horecamedewerkers voor de bedrijfscatering of catering aan huis of op locatie? Kies dan voor de catering van Noordhost in Zuidlaren. Op deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Zuidlaren

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen