Catering Zwolle

Catering Zwolle voor grote en kleine gezelschappen

Organiseert u binnenkort een feest of event in Zwolle? Schakel NoordHost Catering voor event catering, bbq catering, party catering of catering aan huis. Noordhost heeft een groot assortiment aan heerlijke buffetten en borrelhapjes geschikt voor grote gezelschappen en kleine groepen. De horecamedewerkers van Noordhost werken met veel toewijding en passie met als doel van uw feestje of borrel een succes te maken. U gasten worden gastvrij ontvangen en de hapjes en drankjes worden met een glimlach geserveerd.

Kok aan huis en catering aan huis

NoordHost Catering verzorgt event catering, maar ook familiefeesten, huwelijken of kleine borrels bij u thuis in Zwolle. Als u NoordHost Catering inschakelt om uw feest of borrel te verzorgen bent u verzekerd van heerlijke hapjes of gerechten van onze zelfstandige kok aan huis. Onze koks kiezen uitsluitend voor verse streekproducten en maken alle gerechten op ambachtelijke wijze. Wilt u gebruik maken van onze bbq catering? Ook dan kunt u genieten van verse vlees- en visgerechten die onze kok op locatie naar wens voor u bereidt en serveert.

Catering bedrijf in Zwolle

Of u nu een groot personeelsfeest organiseert of kiest voor een bescheiden borrel in Zwolle: met de bedrijfscatering van Noordhost komt u altijd goed voor de dag. U kunt een keuze maken uit onze uitgebreide arrangementen zoals diverse warme en koude buffetten of borrelarrangementen. Heeft u speciale (dieet)wensen? Bij Noordhost is dat geen enkel probleem, onze koks zijn flexibel en zoeken graag voor u een passende oplossing. Onze bedrijfscatering is ook zeer geschikt voor bij workshops, netwerkborrels of teamuitjes. Aan de hand de grootte van de groep kunt u bij ons gastheren en -vrouwen, bediening en bar personeel inhuren.

Event en party catering in Zwolle

Gaat u een groot feest of een event organiseren in of nabij Zwolle? Twijfel niet en schakel ons in voor de party catering of event catering. Wij bezitten erg veel ervaring als het gaat om het deskundig en professioneel verzorgen van events zoals huwelijk, openingsfeest of ander event. Het horecapersoneel dat u via ons kunt inhuren bezit over de benodigde diploma’s en een interne training. Zij kennen allemaal het belang van een goede gastvrijheid en een excellente service. De werkzaamheden die zij voor u kunnen verrichten:

  • Passend ontvangst van de gasten
  • Garderobe werkzaamheden
  • Bediening
  • Barwerkzaamheden

Vrijblijvend offerte aanvragen bij ons catering bedrijf in Zwolle

Interesse in NoordHost Catering en benieuwd naar onze tarieven voor uw borrel/feest in Zwolle? Op deze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


9.4
uit 43 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Catering Zwolle

Partners van NoordHost Catering

Logo Hanzehogeschool GroningenLogo NoorderzonLogo VeenhorstRUG logo

NoordHost Catering neemt graag al uw voorbereidingen en werk uit handen